Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12045

Vacature: Parttime GZ Psycholoog voor Co-eur Centrum voor Obesitas/ Eetstoornissen in Den Bosch

VACATURENR bv-12045 (03-05-2018)

GZ PSYCHOLOOG 24- 32 UUR

Over Centrum voor Obesitas-Eetstoornissen (Co-eur)
Co-eur is een innovatieve specialistische GGZ-instelling die zich richt op zowel de multidisciplinaire behandeling van eetstoornissen/psychische problematiek met co-morbide obesitas als op het wetenschappelijk onderzoek daarvan (in samenwerking met de Universiteit van Maastricht).
Co-eur beschouwt het als haar missie een toonaangevend behandel-, kennis- en expertise-centrum te zijn op het gebied van eetstoornissen en daarmee gepaard andere andere psychische problematiek die (ernstig) overgewicht en metabool syndroom als gevolg hebben. Deze psychische en fysieke problemen houden elkaar veelal in stand en versterken het klachtenbeeld. Co-eur wil zowel voor het individu, de groep als de samenleving resultaatgerichte duurzame oplossingen bieden.

Co-eur is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Zorg van de Zaak levert alle dienstverlening die nodig is de medewerkers van onze opdrachtgevers gezond aan het werk te houden. Binnen onze organisatie werken alle specialisten op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg.

De functie
Als GZ-psycholoog bij Co-eur maak je deel uit van een multidisciplinair team van professionals. Een greep uit je takenpakket:
  • Uitvoeren van taken in het kader van het regiebehandelaarschap.
  •  Uitvoeren van behandelingen met motiverende gesprekstechnieken en cognitieve gedragsmethodieken als basis.
  •  Bijdragen aan de kwaliteit van het behandelaanbod.
  •  Opstellen van behandelplannen en het toezien op de uitvoering van deze behandelplannen.
  •  Deelnemen aan de MDO’s.
  •  Onderhouden van contacten in het professionele netwerk (verwijzers).

Wat breng je mee?
Co-eur heeft de professionele, persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Werken in een dynamische, innovatieve omgeving vraagt een stevige, professionele en tevens flexibele instelling. Om optimaal te passen in ons team verwachten wij van jou dat je cliëntgericht, representatief, accuraat en flexibel bent met aandacht voor de diversiteit in cliëntenprofielen van Co-eur en Zorg van de Zaak.

Wat bieden wij?
Wij vinden het belangrijk, dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van Co-eur het team waarvan je deel uitmaakt. De sfeer van Co-eur laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken. De baan die wij vacant hebben is uitdagend, biedt veel variatie en daagt je uit op de gebieden productiviteit en zorgvuldigheid. De vacature is voor 24 tot 32 uur per week en heeft als werklocatie Den Bosch.
Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden,o.a. goede pensioenregeling, uitstekende opleidingsmogelijkheden en een collectieve zorgverzekering.

Enthousiast geworden?
Stuur dan jouw CV en motivatie naar daisy.jeurissen@co-eur.com

E-mail  daisy.jeurissen@co-eur.com
Meer info  www.co-eur.com